Om oss

För många är asfaltering i Stockholm bara något som görs för att skapa bra underlag på bilvägar, cykelbanor och trottoarer. Men inte för oss. För oss är asfaltering ett hantverk som ställer höga krav på yrkesskicklighet, noggrannhet, kompetens och erfarenhet. På vår firma brinner vi för att anlägga vägar som är lite bättre att köra på, innergårdar som är lite trevligare att vistas på och helt enkelt bidra med mark- och asfalteringsarbeten som håller lite högre standard än övriga. Hos oss arbetar endast duktiga och professionella anläggningsarbetare som samtliga har lång erfarenhet, yrkesexpertis och precis den kompetens som krävs för att leverera markentreprenader i världsklass.

Vi utför arbeten i Stockholm med omnejd

Vår firma har sitt säte i Stockholm och vi tar oss gärna an uppdrag både innanför och utanför tullarna, samt ute i kranskommunerna. Vid möjlighet kan vi också utföra arbeten i närliggande län om önskemål skulle uppstå. Bland våra tjänster hittar du bl a asfaltering av vägar, broar och parkeringsdäck samt markanläggning på innergårdar, terrasser, i parker och mycket annat.

Kontakta oss

Är du, din bostadsrättsförening eller ditt företag i behov av asfalt i Stockholm eller någon annan typ av markentreprenad som innergårdsrenovering i Stockholm? Då är du naturligtvis varmt välkommen att höra av dig till oss redan idag. Tillsammans går vi igenom vad som behöver göras och när det behöver vara klart, varpå vi sedan tar fram en fullständig offert för dig att kika närmare på. Helt kostnadsfritt förstås. Ser allt bra ut bestämmer vi ett datum för uppstart, och vägen till bättre markunderlag kan börja.